Winkel in Nijmegen

Sinds 1887 zijn wij gevestigd in Nijmegen. De fysieke winkel vindt u aan de Broerstraat 53, midden in het gezellige centrum van Nijmegen. Het is dan ook mogelijk om alle producten die u op deze webshop ziet, live te bekijken in de winkel.  
In onze winkel komen passie, persoonlijkheid en kwaliteit samen. Zo bestaat ons team uit toegewijde horloge experts en sieraden liefhebbers. 

Officieel verkooppunt

Van alle horloge en sieraden merken zijn wij officieel verkooppunt, U koopt uw horloge of sieraad dus bij een zeer betrouwbaar adres. Ook voor service en garantie vragen zijn wij uw directe aanspreekpunt. 

Snelle reactie

Wij zijn net zo enthousiast als u, zodra u interesse toont in een product reageren wij snel en adequaat. Vaak nemen wij binnen een uur al contact met u op (tijdens onze openingstijden). 
De verschillende horloge- en sieradenmerken zijn ruim aanwezig in de winkel, daardoor kunt u veel verschillende horloges en sieraden samen met onze deskundige verkoopadviseurs bekijken en vergelijken. U hoeft dus nooit vanuit een brochure te kopen en veel is per direct uit voorraad leverbaar. 

Inruilen horloge

Het is mogelijk om uw exclusieve Zwitserse horloge (van oa. de merken Breitling, Tag Heuer, Omega, Rolex, Oris, etc ...) in te ruilen op een nieuw horloge uit ons assortiment. Vul daarvoor het formulier op deze pagina in en wij nemen vaak de zelfde dag al contact met u op.
Aan de hand van de ingevulde gegevens van uw horloge kunnen wij direct een inruilwaarde bepalen en u een offerte opstellen voor een nieuw horloge. Als officieel verkooppunt kunnen wij veel nieuwe horloges uit voorraad leveren. 
U bent natuurlijk ook van harte welkom om met uw horloge naar de winkel in Nijmegen te komen, daar zal een van onze horloge experts u te woord staan en adviseren.

 

Klik hier voor het inruil formulier

1
whatsapp