Breitling

Breitling

  1. Limited (11)
  2. Aanbieding (1)
  3. Nieuw (61)

Navitimer

De Breilting Navitimer horloges staan voor een klassieke uitstraling met fraaie techniek.

Bekijk Collectie

Chronomat

De Breitling Chronomat is uitgerust met het unieke Caliber B01. Deze Breitling heren- en dameshorloges staan voor innovatie, prestige, prestaties en nauwkeurigheid.

Bekijk Collectie

Avenger

Een Sportief Breitling horloge kopen, kijk naar de Super Avenger en de Avenger Seawolf. Bijna alle Breitling Super Avenger horloges zijn uit voorraad leverbaar en te bekijken in de winkel te Nijmegen.

Bekijk Collectie

Superocean

Zowel de Breitling Superocean 44, de Breitling Superocean Chronograph 2 hebben een grote waterdichtheid en een robuuste stalen kast. De kenmerken van het Superocean horloge. Bij juwelier Eugène van Baal kunt u alle Breitling Superocean horloges...

Bekijk Collectie

Superocean Heritage

De Breitling Superocean Heritage chronograph horloges zijn klassieke duikhorloges, gebaseerd op Breitling horloges uit de jaren 50. De Superocean Heritage is in verschillende kleurstellingen beschikbaar. Bij juwelier Eugène van Baal kunt u bijna a...

Bekijk Collectie

Premier

Klassieke en stijlvolle horloges

Bekijk Collectie

Chronoliner

Breitling Pilot watch, de Breitling Chronoliner

Bekijk Collectie

Colt

De heren- en dameshorloges uit de Breilting Colt serie zijn sportief en robuust. Verschillende band combinaties mogelijk. Bij juwelier Eugene van Baal ziet u veel modellen, bijna alles uit voorraad leverbaar.

Bekijk Collectie

Transocean

De Breitling Transocean Unitime is uitgerust met het Caliber B05. Een geheel eigen uurwerk van het horloge merk Breitling. Techniek gecombineerd met elegantie, dat is waar de Transocean productlijn voor staat. Bijna alle Transocean horloges van Br...

Bekijk Collectie

Galactic

De Breitling Galactic horloges kopen bij juwelier Eugene van Baal te Nijmegen. Wij hebben altijd een ruim aanbod Galactic horloges van het merk Breitling in huis. Zo kunt u veel verschillende Breitling horloges bekijken. Tevens zijn onze horlogead...

Bekijk Collectie

Professional

Alle horloges uit deze Breitling Productlijn zijn, zoals de naam al zegt, zeer geschikt voor Professioneel gebruik. Functionaliteit, van oa de Breitling Chronospace met digitale display, staat voorop.

Bekijk Collectie

Horloges Breitling

Breitling horloges bij Eugene van Baal in Nijmegen

Juwelier Eugene van Baal is als officiële Breitling juwelier hét adres voor Breitling horloges. Breitling horloges zijn topkwaliteit horloges afkomstig uit Zwitserland.

✓ Zeer grote collectie Breitling, waaronder: Navitimer, Chronomat, Superocean, Avenger.
✓ Breitling occasion horloge inruilen.
✓ Alle nieuwe horloges als eerste op voorraad.
✓ Breitling horloges online kopen en laten bezorgen, of kopen in de winkel
✓ Deskundig advies

Voor een deskundig advies bent u altijd van harte welkom bij Eugene van Baal in Nijmegen. Uiteraard staan we u ook graag telefonisch te woord, of vult u ons contactformulier in.