Solitair en Halo Ringen

Solitair en Halo Ringen

Juwelier Eugène van Baal is het adres voor het uitkiezen van een mooie Solitair of Halo ring voor bijzondere momenten in uw leven. Solitair en Halo ringen zijn door hun tijdloze design een leven lang te dragen en dus uitermate geschikt om te geven bij een verloving of jubileum. 

Sorteer op
Geen producten gevonden voor deze selectie.
category-image
Solitair en Halo Ringen

Solitair en Halo Ringen

Juwelier Eugène van Baal is het adres voor het uitkiezen van een mooie Solitair of Halo ring voor bijzondere momenten in uw leven. Solitair en Halo ringen zijn door hun tijdloze design een leven lang te dragen en dus uitermate geschikt om te geven bij een verloving of jubileum. We hebben een uitgebreide collectie elegante ringen in 14 krt en 18 krt goud met diamanten in diverse maten.

Verlovingsringen Nijmegen

Juwelier Eugene van Baal is als officieel verkooppunt, hét adres voor Verlovingsringen in Nijmegen. Al sinds 1887 zijn wij gevestigd in Nijmegen. De fysieke winkel vindt u aan de Broerstraat 53, midden in het gezellige centrum van Nijmegen. Het is dan ook mogelijk om alle Verlovingsringen die u op deze webshop ziet, live te bekijken in de winkel. Bent u dus op zoek naar een Verlovingsringen in Nijmegen? Kom dan langs bij Juwelier Eugene van Baal. 

Officieel Verlovingsringen Verkooppunt

Juwelier Eugene Van Baal is officieel verkooppunt van Verlovingsringen. Overigens zijn wij van alle sieraden en horloge merken een officieel verkooppunt. U koopt uw Verlovingsringen dus bij een zeer betrouwbaar adres. Ook voor service en garantie bij aankoop van uw Verlovingsringen zijn wij uw directe aanspreekpunt.  

Juwelier Eugene van Baal  

✓ Een uitgebreide collectie Solitair en Halo ringen is te bekijken en te kopen in de winkel te Nijmegen

✓ Solitair en Halo ringen online kopen en laten bezorgen, of kopen in de winkel

✓ Deskundig advies

Shop uw Solitair en Halo ringen veilig online! 

Bij Juwelier Eugene van Baal bestelt u veilig een Solitair of Halo ring online. Voor een deskundig advies over onze ringen bent u altijd van harte welkom bij Eugene van Baal in Nijmegen. Uiteraard staan we u ook graag telefonisch te woord, of vult u ons contactformulier in.

1
whatsapp