Oris

Oris

Juwelier Eugène van Baal is als officieel verkooppunt, hét adres voor Oris horloges. Altijd een zeer grote collectie Oris horloges direct uit voorraad leverbaar. Onder andere de Oris Aquis, Aviation, Divers Sixty-Five, Motor Sport en Artelier.

Sorteer op
Geen producten gevonden voor deze selectie.
category-image
Oris Horloge

Oris horloge kopen? Juwelier van Baal is als hét adres voor Oris horloges met een zeer grote Oris collectie. Bekijk onder andere de Oris Aquis, Aviation, Divers Sixty-Five, Motor Sport en Artelier direct online. Altijd een zeer grote collectie Oris horloges direct uit voorraad leverbaar.

Juwelier Eugène van Baal is hét adres voor Oris horloges.

Oris Nijmegen

Juwelier Eugene van Baal is als officieel verkooppunt, hét adres voor Oris horloges in Nijmegen. Al sinds 1887 zijn wij gevestigd in Nijmegen. De fysieke winkel vindt u aan de Broerstraat 53, midden in het gezellige centrum van Nijmegen. Het is dan ook mogelijk om alle Oris horloges die u op deze webshop ziet, live te bekijken in de winkel. 

Bent u dus op zoek naar een Oris in Nijmegen? Kom dan langs bij Juwelier Eugene van Baal. 

Officieel Oris Verkooppunt

Juwelier Eugene Van Baal is officieel verkooppunt van Oris horloges en andere exclusieve horlogemerken. Van alle horloge en sieraden merken zijn wij officieel verkooppunt. U koopt uw Oris horloge dus bij een zeer betrouwbaar adres. Ook voor service en garantie bij aankoop van uw Oris Horloge en voor vragen over het merk Oris zijn wij uw directe aanspreekpunt.  

Juwelier Eugene van Baal  

✓ Oris Pre-Owned horloge inruilen.

✓ Alle nieuwe horloges als eerste op voorraad.

✓ Oris horloges online kopen en laten bezorgen, of kopen in de winkel.

✓ Deskundig advies.

Oris inruilen

Niet tevreden of wilt u uw Oris inruilen? Het is mogelijk om uw exclusieve Oris horloge (en van oa. merken als TAG Heuer, Omega, Rolex, Oris, etc ...) in te ruilen op een nieuw Oris horloge uit ons assortiment. Vul daarvoor het formulier op deze pagina in en wij nemen vaak dezelfde dag al contact met u op.

Shop uw Oris veilig online! 

Bij Juwelier Eugene van Baal bestelt u veilig een Oris online. Voor een deskundig advies over Oris horloges bent u altijd van harte welkom bij Eugene van Baal in Nijmegen. Uiteraard staan we u ook graag telefonisch te woord, of vult u ons contactformulier in.

U kunt uw Oris horloge kopen bij Juwelier Eugene van Baal. Wij zijn een officiële Oris verkooppunt. U koopt uw Oris dus bij een zeer betrouwbaar adres.

We raden iedere 3-5 jaar een volledige onderhoud aan. Kom voor het onderhoud van jouw Oris horloge naar juwelier Eugene van Baal.

De Oris horloges zijn te koop vanaf €975,-. De prijs loopt op door het gebruikte uurwerk of materiaal.

U kunt een echte Oris horloge herkennen door te letten op de details en afwerking. U kunt het ook controleren door het referentienummer dat op het horloge staat te Googlen. Twijfelt u over de echtheid van uw Oris horloge? Kom dan bij ons langs en wij controleren het voor u.

U kunt het serienummer van een Oris horloge vinden op de achterdeksel van het horloge onder het referentienummer.

De nieuwe modellen van Oris horloges komen het hele jaar door uit.

Oris is in 1904 opgericht in Zwitserland door Paul Cattin Georges Christian. Oris is een van de meest bekende Zwitserse horlogemerken. 

De meeste Oris horloges zijn automatisch. Dit houdt in dat het horloge geen batterij nodig heeft en dat het uurwerk in beweging wordt gezet door energie waardoor de wijzers gaan draaien. 

We verkopen de volgende Oris collecties:

1
whatsapp