Breitling

Navitimer B01 Chronograph 46

Referentie
UB0127211B1P1
€ 10.150,00
Op voorraad
Informatie
Merk Breitling
Naam Navitimer B01 Chronograph 46
Referentie UB0127211B1P1
Voorraad In voorraad
Uurwerk Automaat
Kast Staal-Goud
Wijzerplaat zwart
Glazenbodem Ja
Band Leer
Sluiting Gesp
Diameter 46

 

De Breitling Navitimer B01 Chronograph 

 

De klassieker van Breitling in een grotere 46mm behuizing en staal/gouden afwerking. Dit zorg voor een betere afleesbaarheid, terwijl het oorspronkelijke design van de Navitimer volop tot zijn recht komt. Door de transparante achterzijde is het fraaie Breitling Caliber 01 zichtbaar. Dit Manufacture uurwerk heeft een gangreserve van 70 uur. 

 

Deze Navitimer 46mm is afgewerkt met 18krt rose gouden accenten en is uitgevoerd met een zwart alligator band met gesp. Neem voor andere band en sluiting opties contact met ons op. 

 

Breitling horloges worden volledig in Zwitserland gemaakt, waardoor ze voldoen aan de hoogste Zwitserse kwaliteitsnormen op horloge gebied. Zowel de quartz en de mechanische uurwerken moeten bijna 1000 controle momenten ondergaan tijdens de productie. Om zo te voldoen aan de strenge eisen van het onafhankelijke "Official Swiss Chronometer test instituut (COSC)

Eventuele fabricage fouten worden gedekt door de garantie. De garantie periode bedraagt 5 jaar voor dit horloge, dat is uitgerust met een B01 manifacture uurwer