Breitling Baselworld 2015

Zoals beloofd hier de eerste nieuwigheden vanuit Basel. Dit keer beginnen we met Breitling en al het moois dat zij  in Basel hebben gepresenteerd. 

Ten eerste de Breitling Chronoliner:

Uitgevoerd met een automatisch chronograaf uurwerk (als basis wordt een valjoux uurwerk gebruikt) met GMT functie. Met een diameter van 48mm is het zeker geen klein horloge. Mooi om te zien dat Breitling dit horloge heeft voorzien van een ceramische lunet waardoor het risico op verkleuring en krassen zeer klein is. Uiteraard zoals bijna alle Breitling horloges is ook dit horloge met verschillende banden leverbaar.

Breitling Chronoliner

De volgende vernieuwing komt in de Colt modellen. Breitling gaat de Colt lijn uitbreiden met een Breitling Colt Chronograph Automatic. Het horloge is, zoals de naam al doet vermoeden, van een automatisch chronograaf uurwerk. De diameter van het horloge wordt 44mm en het horloge zal zoals alle modellen met verschillende type banden leverbaar zijn.

Breitling Colt Auto Chrono

Daarnaast is er een zeer mooie Breitling Navitimer limited edition. Speciaal voor de AOPA (the Aircarft Owners and Pilots Association) heeft breitling deze limited edition gemaakt. Het horloge is voorzien van een niet manufacture uurwerk. Het wordt gemaakt in de zeer beperkte oplage van 750 exemplaren wereldwijd. Het horloge is speciaal gemaakt voor een dubbel jubileum. De AOPA viert dit jaar namelijk haar 75 verjaardag en Breitling is 60 jaar geleden voor het eerst horloges gaan leveren aan de AOPA.

Breitling AOPA

Geplaatst in News door

Peter van Baal