Breitling News 2014

breitling airborne banner

Breitling heeft voor 21014 weer veel nieuws. Op deze pagina zullen wij de nieuwe horloges behandelen, in de loopt der tijd zullen er steeds meer nieuwe Breitling horloges bijkomen.

  1. Breitling Chronomat 44 Airborne

Breitling Airborne newsDe chronomat is al sinds de jaren 80 een van de bekendste horloges van Breitlling. In de loop der jaren is dit horloge steeds verder door ontwikkeld, optisch maar zeker ook technisch gezien. Zo waren de eerste Chronomat horloges een stuk kleiner, de diameter was 41mm, inmiddels is het formaat opgelopen tot 44mm. Een robuust horloge, maar zeker niet te groot voor de meeste polsen. Inmiddels zijn alle Breitling horloges uit de Chronomat serie voorzien van het "manufacture" caliber 01. Een geheel door Breitling ontwikkeld chronograaf uurwerk met een reserve van 72 uur. 

Voor 2014 is er wederom een aanpassing binnen de Chronomat lijn, de Chronomat 44 Airborne (eventueel ook verkrijgbaar in de kleinere  Chronomat maat van 41mm ) Wij zullen ons meer richten op de iets grotere variant van 44mm. Ten opzichte van de huidige Chronomat collectie is Airborne aangepast, opvallend is de nieuwe stijl van de bezel en de twee nieuwe wijzerplaat varianten. Naast de bekende pilot band in het staal is nu ook de fraaie "Military black" band met vouwsluiting voor dit model mogelijk. Dit is een canvas band met leren bekleding, dit staat erg goed aan dit horloge is onze mening. 

Geplaatst in News door

Peter van Baal